Hästarna

POLLUX

Pollux är vår äldsta häst det är ingen som med säkerhet kan säga hans ålder. Han är en riktig gentleman som aldrig har busat med någon ryttare och tycker det är jätte mysigt när barnen kommer och pysslar om honom. Pollux går bara med på skritt och travgrupperna och det älskar han. Som ung tävlade han både i dressyr och hoppning.

SUNE

Sune är en mycket snäll och plikttrogen shetlandsponny på 14år som alltid vill göra rätt. Han är perfekt både för den ovana som den vana ryttaren lugn men ändå pigg och framåt. Sune är en duktig hoppare och  tävlar en del i hoppning. Hans bästa vän är åsnan Sune.

Sune kommer inom kort att starta en blogg om sig själv och hästarna på ridskolan, ni är välkomna dit och läsa om hans tankar och äventyr på: www.ponnyblogg.se.

JOSEF

Josef är den snällaste åsnan man kan tänka sig, han är 14 år och kommer gärna fram och hälsar. Bästa vännen är Sune , Josef vill helst vara där Sune är. Om maten är försenad ”trumpetar” han så det hörs lång väg. Josef kan både ridas och köras.

 

 

PIFF

Piff är en shetlandsvalack på 14 år och  vår minsta men piggaste ponny. Han älskar att jobba och är mycket lydig och positiv i all ridning. Piff kan vara lite känslig så runt honom får man ta det extra försiktigt så trivs han bäst. Piff är bror till Puff och de är alltid tllsammans. Piff är även ute på tävlingsbanorna en hel del.

PUFF

Puff är en lite större shetlandvalack på 15 år och är bror till Piff.  Puff är en trygg, snäll, pigg och positiv häst som alltid gör sitt bästa på lektionerna. Han tycker om att jobba och är mycket omtyckt av både nybörjare och vana små ryttare, en mycket lätt ponny att rida både på ridbanan och i skogen. Puff är även en av våra bästa tävlingshästar i hoppning.


HALLUR

Hallur är tryggheten själv, en lugn och framåt islandsvalack på 19 år. Han passar utmärkt till osäkra eller ovana ryttare. Med sitt lugna temperament och mjuka gångarter är han en lätt och trygg häst att rida.