Ridläger

VÄLKOMMEN TILL VÅRA RIDLÄGER!

Tyvärr blir det inga ridläger i sommar 2016.

Här på våra ridläger får du känna gemenskapen och glädjen som en liten snäll ponny kan ge. Du får lära dig att sköta om en ponny, få förståelse för hur en häst kommunicerar genom natural horsemanship, och rida med hjälp av känslan och samhörighet med ponnyn.. Här jobbar vi mycket med gemenskapen mellan barnen så alla ska trivas så bra som möjligt.

Läger v…… börjar varje dag kl 09.00 med samling, teori och hästpyssel därefter har vi ett ridpass på ridbanan. Efter att vi har tagit hand om shettisarna tar vi lunch med en liten paus för att sedan rida ut i vår underbara skog och slutar dagarna kl 15.00.

På onsdagen har vi långritt, då vi tar med oss lunchen på ridturen och äter ute i skogen medan hästarna mumsar på gräset.

Barnen har själva med sig lunch, vi har kylskåp och frys där man kan förvara maten och micro till att värma den med. Vi bjuder på glass efter maten och här finns alltid dricka att ta av.

Hjälm och väst får man låna, det är bra om man har med sig extra kläder och regnkläder.
Vi har max 8 barn/läger för att kunna ge bästa kvalite till varje barn , om det är för få deltagare kan ett läger ställas in.
Anmälan till ett läger görs via mail eller tel uppge barnets namn, ålder och lägrets nummer.
För att vara garanterad sin plats måste betalningen vara oss tillhanda på bgr. 756-4032 senast tre veckor innan lägrets början.

Alla är varmt välkomna till våra omtyckta ridläger!

 

SKRITT OCH TRAVLÄGER
Måndag-fredag
Detta läger passar bra för dig som kan trava själv utan ledare och även styra hästen i trav. Om man vill och är mogen för det kan man även få prova på att galoppera.
Pris: 2100:-

GALOPPLÄGER

Måndag- fredag

Detta läger passar bra för dig som kan galoppera och har börjat hoppa själv.
Lägret avslutas med en riduppvisning för alla nära och kära på fredag eftermiddag kl 14.00 då vi bjuder alla på kaffe med kaka.
Pris: 2100:- 

IMAG1055

Miniläger

Måndag-onsdag

Detta läger passar för dig som är nybörjare och har en vuxen med dig hela tiden.
Vi börjar alla dagarna kl 09.00 med teori och ponnypyssel för att sedan göra en fikapaus. Första dagen rider vi ett pass på ridbanan och tar en av våra små gårdsrundor som avslut på dagen. Den andra dagen rider vi också på ridbanan men den dagen avslutar vi med att man får åka hästvagn en runda med en av våra små shettisar.
Sista dagen har vi en långritt i skogen då vi tar fikat med oss och avnjuter den i en glänta medan shettisarna myser av skogsgräset. Alla dagar slutar. kl 13.00. Fikat har man själv med sig alla dagar.

Pris: 900:-


SKRITT OCH TRAVLÄGER  3-dagars
Måndag-onsdag

Detta läger passar bra för dig som nyligen har lärt dig att trava själv utan ledare men vill ta det lugnare. På detta läger går/springer vi ledare med barnen på uteritterna för att på så sätt lättare kunna hjälpa varje elev.

Pris: 1400:-

GALOPPLÄGER

Måndag- fredag

Detta läger passar bra för dig som kan galoppera och har börjat hoppa själv.
Lägret avslutas med en riduppvisning för alla nära och kära på fredag eftermiddag kl 14.00 då vi bjuder alla på kaffe med kaka.
Pris: 2100:-